Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı
Ben ne diyorum sen ne diyorsun halen. Yenmeyi yenilmeyi bi kenara bırakıp oynadıgımız maclara bir bak. Ben ilk yarıda bütün maclarda trübündeydim. Gurbete tayinimiz cıktı geldik. Ben 4 2 lik kayseri macınıda bilirim Trabzon 10 kişi 2 0 öndeyiz adamların 5 dakka 3 defa gol pozisyonuna girip birde direkten dönen toplarınıda biliriz. Eskişehirin Kasımpasanın bize karsı tek kale oynadıgınıda biliriz. Halen yendik vs diyebiliyorsun. Srnin Rıza hocan nasıl bir teknik veya taktik uygulamıs. Su ligde oyuncu degişikliginden faydalanamayan tek takımda biziz. Akhisara iki kere yenilen tek takımda biziz. Orduspor 100. galibiyetini bizden aldı. İ.B.B bizim maca kadar evinde kazanamıyordu bizle kazandı. Bu sezon herkesin tarihine gectik. Bu kadar taraftar haksız bir siz birde Rıza hoca haklı. SİVASSPOR bizimdir istemeyen Rızayla beraber gidebilir kapı orada. Bilmem anlatabildimmi güzel kardesim.
|
Kullandigin isim bile çok iticiyken senden anlayış beklemek hata olur zaten. Tamam kötü oynadığımız maçlar da oldu ama genellikli iyi oynadık. Ben de şöyle diyeyim o zaman Inşallah Rıza hoca kalır begenmiyosan sen gidersin. Sivasspor senin babanın mali mi da bizimdir diyosun. Burada herkes sivassporun menfaatini düşünüyor. Asıl sen ortamı gererek köstek oluyorsun.