Cevap: HEM ŞİŞ YANDI, HEM KEBAP.. (!)
bir kişinin yada gurubun, diğerini eleştirebilmesi için, kendi üzerine düşeni tam ve eksiksiz yapması gerekir...böylesine hayati bir maça, üzerine ölü toprağı serpilmiş memleketimin insanları maalesef gereken ilgiyi göstermediler...kendi üzerine düşeni bilerek ve isteyerek yapmadılar...bizim sivasta, sivassporun önemini kavrama yeteneği gösteren beyin sayısı yüzde 20-25 i geçmez...yarısı boş tribünler de bunun ispatıdır...kendi üzerine düşeni bir türlü yapamayan, hiç utanmadan sıkılmadan rakip taraftarın arasına girip (gs,bjk,fb) onlarla birlikte sivasa ve sivasspora sövmekte beis görmeyen, sivasa o güruhun ettiği küfrün, kendi anasına, bacısına, namusuna da edildiğinin farkına varamayan, eğer varıyorsa da bundan garip bir haz duyan şahsiyetsizleri barındıran bir toplumuz biz sivaslılar olarak...dolayısıyla, ne rıza hocaya, ne hayretine ne de bir başkasına söylenecek çok sözümüz yok...rıza istifa, yönetim istifa, mecnun istifa...öyle ya, real madritiz sonuçta, sırada dünya kadar talibimiz var, hepsi can atıyor sivassporu almaya...bu hezayanları yazanların büyük bir çoğunluğu, ya çoluk çocuk takımı yada takım süper lige çıkıp da iyi sonuçlar almaya başladıktan sonra sivaslı olduklarını hatırlayan iyi gün dostları...siz bilir misiniz, bu takım kaç kere sahipsiz kaldı, aylarca günlerce başsız, başkansız, yönetimsiz kaldı...yıllarca taka belediye otobüsleriyle deplasmana gitti...bugün bu yönetim bıraksın, yine aynı şey olacak...kimse bir sahip bulunur demesin...forma reklamı bile vermekten aciz 3-5 zenginden mi bekleyeceksiniz bunu...
rıza hocayı eleştirin, hayrettini eleştirin, sonuna kadar hakkınız, benim de hakkım..ama hakaret etmeden, şahsiyetine dokunmadan, terbiyesizlik yapmadan...
|