Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti
Alt 31.03.2013, 12:18   #134
Mete209
Yiğido

Mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

184 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 515 Mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti

Alıntı:
Efendim Rıza bey istifa etmiş.Başkan çıkmış onu istifaya davet edenleri şuursuzlukla suçlamış.Şimdi duygusal olmadan sezon başına gidiyorum ve sezon başlamasına 1 hafta kalmasına rağmen onun iki dudağının arasına nasıl baktığınızı hatırlatıyorum size bay başkan.Rıza bey o ara son derece şuurlu şekilde bana ne Sivasspordan, Beşiktaş isterse giderim haa dedi size, siz asıl o zaman şuursuz bir şekilde onun ağzına baktınız,BJK istemedi onu ve takım nerdeyse 0 transferle sezona başlamak zorunda kaldı.O zamanlarda taraftarla duygusal bağlarını koparttı arkasında durduğunuz bu adam.Sonra da bu bağı hiç kurmak istemedi.Deplasmanlarda durup onlarla bi resim bile çektirmedi bu beşiktaşlı.Ama herkes şuurlu şekilde sustu.Aman dedi takımıma zarar vermiyim.Biz bi bu köşelerde aman dedik takımın durumu kötü.İstatistik olarak da en kötü top oynayan takım dedik son derece şuurlu olarak.Derken böyle böyle zurnanın zırt dediği yere gelindi.Akhisar belediye'ye öyle bi maç kaybedildi ki ben seyrederken utandım ve teknik direktörü ile beraber takımın sadece biraz daha fazla utanma duygusuna ihtiyacı var dedim ve son maçtada nitekim sanırım o duyguyla son beş dakikadadaki bir gayretle de adeta takım, ateşlerden biraz uzaklaştı.Hem de kimin golüyle.Sezon başından beri şu Pedrieli bi de ilk 45 de başlat dediğimiz ve son saniyelerde bu sezon attığı 3 golle bize 7 puan kazandıran futbolcunun golüyle aldık.Ve dedik ki siz bu Rıza beye bu kötü futbolu oynatırken kaç lira veriyorsunuz,Dortmund, teknik direktörüne ne veriyor dedik son derece şuurlu olarak.Rıza beyin 3. golden sonra tribünlere yaptığı o şuurlu hareket de sanırsam kendisini eldeki verilerle istifasını isteyen bizlereydi.Kimse bu takımı buraya Mecnur başkan getirmedi demiyor ki.Aman 'Mecnur başkan götürmesin yine' diyor o kadar.Kendisi de yorulduğu için bahane arıyorsa hiç zorlamasın çünkü takıma daha çok zarar verir.Galibiyet primi bu ligde 1 milyon dolar.Maddi zorluk yok.Yeter ki Mecnur başkan gibi şerefli biri olsun herkes idare edebilir aslında.Bi de Rıza nın arkadaşları yorumcular, istifayı duyup Sivaslılara seslenip.Aman Rızaya destek verin sizin bütçeniz ne ki demedi mi ona ifrit oldum.Ben onlara da şuurlu bir kol hareketi yapıyım da onlar çalışanını kovmasın öyle mi.
Hocam ağzına sağlık! Duygularıma tercüman olmuşsun.
Mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Mete209'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...