Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
abi her şeyiyle yani hoca, yönetim taraftar ve oyuncu açılarından bütün değerlendirmeleriyle nokta tespitler ve değerlendirmeler..yani bu bir bakıma senin benim yani hepimizi ÖZ ELEŞTİRİSİ değil mi? basit bir örnek: mesela abi sen bana göre hocayı daha çok savundun durumlara daha sakin yaklaştın bense sana göre daha fazla eleştirdim ve çoğu kez de olaylara kızgın ve kırgın yaklaştım..yani sonuçta bunları yaptığımızı biliyor ve söylüyoruz...işte sorun burada zamanında ÖZ ELEŞTİRİ yapması gereken hocanın yıllardı bu işin içinde biri olarak zamanında kendini sorgulaması ve ilerideki tabloyu görebilmesiydi..bu olmadığı için belki de bu konu açıldı ve bunlar konuşuldu değil mi???? herkese saygılar...
|
Dediğin gibi herkesi özeleştiri yapmaya çağırdığım bir yazı kaleme aldım.. Sağduyulu her taraftar hata da yapsa hatasını anlamalı, bir sonraki ilk iç saha maçında hem takımı ve hem teknik ekibi tribünlere çağırmalı..
Rıza Hoca'da hafta içi düzenleyeceği bir basın toplantısı düzenleyip, özeleştiri ağırlıklı bir açıklama yapıp, tüm taraftarın gönlünü almalı.. Sonuçta bu isin birde insani yönü var.. Kimse yüzünüze helallesemeyecegi insanlar icin ne kötü soz kullanmalı ve nede kalp kırmalıdır.. Bak Akif Yazıcı bu faniliğe en sıcak ornegi değil mı canım kardesim..