02.04.2013, 00:23
|
|
|
YASAKLI ÜYE
1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Sivasspor-Eskişehir maçı tahmin ve yorumlar
Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı
Bu yazmis oldugun yaziyi kayit ettim.Önce hafta sonunda oynanacak Ordu ´-FB maciyla basliyoruz.Bakalim burada hakli kim cikacak.Ben Ordu yenilmez demistim ve sözümün arkasindayim.
Ikinci husus ise Ordu´yu küme düsürmezler demistim.Haluk Ulusoy´u isin icine karistirmissin.Buradada sözümün arkasindayim.Sezon sonunda Ordu´nun düsmeyisine sahit olacaksin.Bunun icin 7 hafta beklemek gerekiyor.Evet onlarin baskanlari GS´in baskaniyla bir olup bize karsi etmediklerini birakmadilar ama o is baska.Ben bu süre zarfinda calistigim icin genelde aksamlari bu siteye giriyorum.Önce Ordu-FB,daha sonrada Ordu´nun küme düsmedigine sahit olacaksin.
Bu hafta sonunda önce Kayseri, Elazig´a vuracak.Ordu´da FB´ye.Bu arada düsecek 3. takimi anlamissindir herhalde.....
|
ben ordu kesin düşer demedim ortada alınmamış 21 puan var herşey olabilir. ibb ,karabük ,elazığ , ile yarışacaklardır sivassporumuza 2 -3galibiyetin yeteceğini sanıyorum. orduyu tff düşürmez diye bişey yok haluk ulusoyu karıştırmamın nedenini dedim eğer şuan ordu süperligdeyse tek nedeni haluk ulusoydur o olsaydı deseydinizki tff düşürmez inanırdım ,dediğim şuydu olası alabileceğimiz galibiyetle olası ordu mağlubiyetiyle düşme hattıyla farkı açabiliriz dedim ,yoksa kim düşmüş düşmemiş umrumdada değil fb kendisinin küme düşürülmesini isteyen gs nin yamağı orduyu biran evvel layıkolduğu lige göndermek için gerekli çabayı sarfedecektir, beraberlik ordu için süper sonuç olur ayrıca benim meselem ordu mordu değil sivassporumuzun biran evvel tehkikeli sulardan uzaklaşması
|
|
|