Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor-Eskişehir maçı tahmin ve yorumlar
Alt 02.04.2013, 13:32   #34
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1092 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sivasspor-Eskişehir maçı tahmin ve yorumlar

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu yazmis oldugun yaziyi kayit ettim.Önce hafta sonunda oynanacak Ordu ´-FB maciyla basliyoruz.Bakalim burada hakli kim cikacak.Ben Ordu yenilmez demistim ve sözümün arkasindayim.
Ikinci husus ise Ordu´yu küme düsürmezler demistim.Haluk Ulusoy´u isin icine karistirmissin.Buradada sözümün arkasindayim.Sezon sonunda Ordu´nun düsmeyisine sahit olacaksin.Bunun icin 7 hafta beklemek gerekiyor.Evet onlarin baskanlari GS´in baskaniyla bir olup bize karsi etmediklerini birakmadilar ama o is baska.Ben bu süre zarfinda calistigim icin genelde aksamlari bu siteye giriyorum.Önce Ordu-FB,daha sonrada Ordu´nun küme düsmedigine sahit olacaksin.
Bu hafta sonunda önce Kayseri, Elazig´a vuracak.Ordu´da FB´ye.Bu arada düsecek 3. takimi anlamissindir herhalde.....
bu başlık ile pek alakalı değil ama bunları neye dayanarak yazıyorsun anlamıyorum...bu haftaki skorlar senin dediğin gibi bitse bile bence Ordu sene sonunda küme düşmüş olacak ve sen bunları yazdığına da pişman olacaksın
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır