Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivas'lılar Nankör Değildir
Alt 03.04.2013, 10:35   #40
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Sivas'lılar Nankör Değildir

Alıntı:
şampiyon71 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başkanın konuşmalarını tv58'de Sporaktif programında izledim.Açıklamaları gayet makul ve mantıklı buldum. En güzel soru bu kırgınlık havası nasıl dağıtılacak.Rıza Çalımbay ve Hayrettin ile Sivasspor taraftarı nasıl barışacak? sorusu idi.Başkan Otyakmaz'ın cevabı ise netti.Yiğido kin gütmez.Gençler maçında tribüne gelir.Takımlarını desteklerle olur biter .dedi.
Bugün bir konuya değineceğim.Mecnun Başkan ara sıra bizim tv'lere çıkıp konuşsaa, spor programlarında sıkıntılar-çözümler dile getirilse galiba sorun kalmaz diye düşünüyorum.Birde yerel gazetelerde az önce boy boy mecnun başkan röportajlarını okudum.Bir çoğu tv58'e Sporaktif'e yapılan açıklamayı özel haber logosu ile gazetesine yazmış.Emeğe saygı diyorum.Anlayan anladı.( İyi söz sahibini bulur).
Üstadım çok güzel yazmışınız. Başkanın söyleşisi ne TV58'e özeldi ne de diğer TV'lere idi. Ortak bir sohbetvari basın toplantısı idi.

Tepki koyduğunuz hangi gazete olduğunu bilemem ama tepki verdiğiniz aynı hatayı yazının içerisine sizde yapmışınız. TV 58 özel röpotajı değil di ki TV58'in röportajından alıntı yapılmış gibi algı içerisine girip "emeğe saygı" demişiniz. Haber alıntılarının kaynaksız gösterilmemesine en şidetli karşı çıkanlardan birisiyim ama burada emeğe saygısızlık olduğunu düşünmüyorum. Ortak bir basın açıklaması olan söyleşiden herkes faydalanabilir. Zaten herkes faydalansın, duysun diye ortak yapılmış...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...