Alıntı:
chatlaq Nickli Üyeden Alıntı
Dost acı söyler ve gerçekler acıdır. Belki bana kızabilirsiniz ama bazı konularda süper liğ bize ağır geliyor yada maça futbola mı doyduk bilmiyorum. ne demek ya 2 bin formadan 100 tanesini satmak. bazı amatör yada 3. ligdeki takımlar bile daha fazla satabiliyor
|
Daha fazla satılmıştır. Ben de 2 tane var

Organize olamamanın sebeplerini araştırmak lazım. Sivaslı nüfusunu düşündüğümüzde hatrı sayılır bir pazara sahibiz aslında. Ama bunu yönetemiyoruz.
Profesyönel pazarlamacılarla çalışıp satışlar arttırılabilir belki. Bu senenin forma dizaynları çok güzel ama bu sefer de bedenleri ufak. Bu ürün satış işinde Hala amatör olarak iş yapılıyor.
Kasımpaşa - Sivasspor maçına gitmiştim. Adamlar Taksimin göbeğine 3metere büyüklüğünde pano kurmuşlar maçın reklamını yapıyorlar. Maçtan önce Kasımpaşa ve Sivasspor hakkında bilgiler içeren 8-10 sayfalık bir kitapçık dağıttılar. İmrenerek okudum. Bunlar kurumsal işler. marka değerini arttıracak ve ürünlere-maçlara ilgiyi arttıracak şeyler. Biz bunların hangisini yapıyoruz. Online satış mağazamız bile yok.
Albeni yaratıp taraftarı teşvik etmek gerekir.