06.04.2013, 00:04
|
|
|
Usta Yiğido
2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Başkan acı gerçekleri söyledi
Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı
Halkla ilişkiler çalışmaları olsun, pazarlama çalışmaları olsun düzgün yapılmazsa böyle kötü sonuç alınır başkan. Ne yaptınız ki bu konularda, nasıl çalışma yürüttünüz merak ediyorum? Tek sizle olmaz yanınıza sağlam adamlar, bilgili adamlar lazım.
Bir forma yaptırdınız bu sene sanırsın ki amatör takım forması, o ne kötü forma. Ben yeni sezon forması almadım bu yüzden, o amblem nedir allah aşkına.
Bu işleri ve marka değerini yükseltecek profesyonel kişileri yönetime almak şart bu yönetimle gitmez başkan. Çoğumuzun dediği gibi profesyonel amatör kulübüz.
|
aynen katılıyorum..başkan kadar şu takıma emek veren 3-4 kişi daha olsun bu takımın gelecek 20 yılını kurarız...ama yönetimdekilerin yüzde 90'ı sadece adı yönetici...belki 1-2 kişi taşın altına elini sokuyor ötekiler film izler gibi izliyor..en başta yönetimsel olarak bir yapılanmaya gidilip ordan taraftara daha doğrusu Sivas halkına doğru gidilirse düşünülen şeylerin birçoğu gerçekleştirilebilir...basın sözcüsü yok, hakla ilişkileri koordine edecek bir yapı yok..taraftar temsilcileri kayıp sadece adları var hiçbir fonksiyonları yok...alt yapıya esaslı bir el atmak gereke...vs..vs.. bunlar bir kere büyük bir revizyonla elden geçmeli ki gerisi gelsin...ama şu da bir gerçek ki taraftar kültürümüz ve kemikleşmiş, gerçekten her durumda takıma sahip çıakcak taarftar profilimiz kötü...
|