Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 08.04.2013, 09:22   #84
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 548 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
•Artık maç değerlendirirken olaya yorum katmak istemiyorum çünkü bazı arkadaşlara göre ben sürekli Çalımbay'ın aleyhinde konuşuyormuşum; üstelik bu arkadaşlar da beni uzun süredir takip ediyormuş(!)

Maç için sadece şunu söyleceğim ve zaten maçın kaderini tayin eden an da buydu:
-Bugünkü maçta, ilk yarının sonunda yani rakip takım için hem de deplasmanda en öldürücü anda golü bulup skor üstünlüğünü yakalamışken ve de fena oynamayan bir Piech varken onun oyundan alınması ve üst üste baskı ve pozisyon yememizi bu maçı izleyen herkes görmüştür.Zaten ondan sonra da olanlar oldu ve birileri de en kötü 1 puanın gelebileceği bir maçı daha heba etti ve bunları sinema izler gibi izledi...Ondan sonra da maç sonunda dalga geçer gibi alışıldık laflar...Sıkışınca sürekli başa kalkar gibi biz bu takımı kötü günlerde devraldık deyip sanki başka hoca yokmuş gibi demeçler vermeler...Eğer gerçekten herşeyinizle bu takımı düşünüyor olsaydınız ve gönlünüzde Sivasspor sevdası bjkden önde olsaydı sırf yönetim aldı ben istemedim inadıyla Piech'i daha çok sahaya sürerdiniz hadi onu da geçtim bugünkü maçta en azından son 5 dakikaya kadar sahada tutardınız...Bunun adı kibir, ihanet ve burnunun dikine gitmekten başka bir şey değildir.

NOT: Hayrettin olayının perde arkasını ve içerideki başka bilinmeyenleri de sezon sonu açıklayacağım...Bakalım 'Sivaslı' dediklerimiz, baş tacı yaptıklarımız neler neler yapmış! Ayrıca Çalımbay'la gelecek sezon için de anlaşılmadı..Bu saaten sonra kendisi de kalmaz ve başkan da onu tutmaz merak etmeyin...Yeni aldığım bir bilgidir, ona istinaden konuşuyorum...
Doğu Bey, Bizzat tanımıyorum sizi ama. Yazdıklarınızdan sizin ne kadar Sivaslı olduğunuz bellidir. Deee Size taraflı diyenlerin tarafı-kalitesi-karakteri hakkında kim tek kelime edebilir? Hepimize birşey desinlerde ortalığı 3-5 çapulcuya mı bırakalım. Lütfen yiğit gardaşım bu sitede Rıza Yalakası gider Başka birinin yalakası gelir, O gider birbaşkasının ki gelir. Ama biz hep burdayız.

Saygılar...
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...