08.04.2013, 09:50
|
|
|
Usta Yiğido
6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Rıza Çalımbay'a Açık Mektup.. (!)
Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı
Mesela bugün Grosicki ve Eneramo gercekten mı sakatlardı..? Grosicki ile ilgili tutumunuzu az cok biliyoruz.. Ama bugün Grosicki ile alakalı kupa macı düşünülerek bir tasarrufunuz mu oldu..? Eneramo gercekten sakat mı..?
Peki maçta gayet olumlu futbolunu bir golle süsleyen piech'i neden oyundan aldınız..? Zaten 18 kişilik kadroyu zar zor tedarik etmişken.. Böyle bir lüksümüzün olmadığını sağır Sultan bile duymuşken..!!
H.Murat KELLECİ
|
1: Grosicki sakatmı konusu zayıf bi ihtimal Grosicki'nin istersem oynarım istemezsem oynamam oynarsam beni oyundan aldığın zaman gerekli tepkimi veririm anlayışı bana göre çok yanlış birşey, Paranı alıyormusun alıyorsun o halde derdin ne kardeşim denmeli ve gereken neyse biran önce yapılmalı.
2: Eneramo büyük ihtimal sakat olduğu için kadrodan çıkarılmıştır 18 kişilik kadroya baktığımızda bunu anlayabiliriz, A2 den futbolcu çağırıyorsak demekki eksiklerimiz olduğu için çağırıyoruz yoksa apar topar A2 den ne diye futbolcu çağıralım.
3: Piech'in oyundan alınmasına bende bir anlam veremedim sakatlığı olsa veya sahada istenilen performansı gösterememiş olsa bunu anlarız ama ne amaçla çıkarıldığını bilmediğimiz için bu değişikliği herkes gibi bende çözemedim.
Bu konuda Rıza hoca tatmin edici bir açıklama yaparmı hiç zannetmiyorum.
Rıza hocanın oyuna müdahalelerini ve takım kurmasını hiç anlayamadım bundan sonrada anlayamam.
Kişiliğine diyecek bişeyim yokta oyuna müdahalelerine çok diyeceğim var..
|
|
|