Sipas Vizyon tv de yayınlanan programa telefon bağlantısıyla katılan Rıza Çalımbay 'ın açıklmalarından satır başları ;
Eskişehirspor maçında Eneramo ben sakatım dediği ıcın oynatmadık.
Grosicki profesyonel futbolcuya yakısmayacak tavırlar sergilıyor Eskısehır'e gidecek kadro acıklandıgında Eskısehıre gelmek istemedı.Mecnun Baskan Kamil'in Eskişehir'e gelmesını ıstedı orda konustular. Bu yüzden Eskişehirspor maçı kadrosuna almadık.
Piech 'i maç kondısyonu yetersız oldugu ıcın oyundan aldım.
Pedriel 'i hıcbır zaman 11 de oynatmayı dusunmuyorum ama mecburen ilk 11 de oynatıyorum.
Rajnoch'un ikinci golde yedigi calimi ben bu yasimda yemezdim!
Futbolcuyu suçlayacağın yer orası değil hoca. İlk antrenmanda herkesin hatasını bire bir söylersin. Böyle medya önünde futbolcunu suçlayarak kendi hatalarını ört bas edemezsin.
Piech'in maç eksiğinden bahsediyor. Türkçeyi öğrendi galiba artık bundan bahsetmiyor
Maç eksiği onun değil senin suçundur. Futbolcuya forma vermezsen nereden oynayacak? Gelip bizim halı saha kadromuza alacak değiliz herhalde ?
Kamil konusuna gelince. Yine bir numaralı kabahat sende. O formayı yere attığında verecektin yüklü bir ceza bak bakalım kamil kendine geliyor muydu ? Kendisini bulunmaz bursa kumaşı zanneder ondan sonrada.
Velhasılı kelam çırpınma hoca, çırpındıkça batıyorsun maalesef