Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Teknik Direktörler
Alt 09.04.2013, 14:10   #7
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Teknik Direktörler

Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza Hoca ligin en kötü hocası deyip kısaca bağlasaydınız konuyu.

Her isim tartışılır eyvallah.. ama B. Uygunun analiz yalanlarına kanmanız üzüntü verici.. kendisi hoca moca değildir.. ayrıca şikeden de hüküm giymiştir.. her teknik direktörün kariyerlerinde zirve noktaları vardır.. Rıza hocanın Denizlisporla hem ligde hem Avrupa'da başarılar yaşadığı sezonlar gibi.. unutmayın bizi ilk 5 e sokan hoca da.. ligin dibine demir attırıp giden hoca da aynı uygun hocaydı.

Rıza hoca kötü beceriksiz.. ayrıca da çok kötü bir insan diyelim peki eyvallah.. süper lige çıktığımızdan beri 3 şampiyonluk 4 kupa kazandığımız için şu durumumuz çok vahim tabi haklısınız.. peki Rıza hocayı getiren.. ondan önce de mesut bakkal, muhsin ertuğral, adını bile söyleyemediğim bitik bir yabancı hocayı getiren de bu yönetim değil mi? yönetim her şeyi muhteşem yapıyor.. taraftar zaten şahane... her mac stad full cekiyor.. tezahuratlar falan derken es es ve bursa tarafarından sonra en ateşli 3. anadolu taraftarı konumunda (!).. Riza hocayi begenmeyebilirsiniz.. ama adaletsiz davranamazsiniz.. Riza hoca eger basarisizsa yonetim ve taraftar da en az onun kadar basarisizdir.. kimse sorumluluktan kacmasin.
Ya sabir, benim anlatmak istedim Galibiyetler, Maglubiyetler, Beraberlikler, degil , kkim ne toplarsa toplasin o önemli degil, ben RIZA HOCA gibi oyuncu degistiren hoca görmedim, ve kendi hicbir zaman hatali degil , Taraftarlar hatali , Sivasspor Futbolcular hatali diyor kendisi.

Örnek, : Pedriel 'i hıcbır zaman 11 de oynatmayı dusunmuyorum ama mecburen ilk 11 de oynatıyorum.

Piech 'i maç kondısyonu yetersız oldugu ıcın oyundan aldım.

Rajnoch'un ikinci golde yedigi calimi ben bu yasimda yemezdim!

Bunlara hangi teknik direktörler yapiyor hadi söyle bana...............

Adamda biraz Gurur olsa, yeni seyler dener, misal Hikmet Hoca gibi genc oyunculara sans verebilir, Aykut Hoca gibi Salih Ucan gibi genc oyuncuya dali bor oyuncuyla oynayabilir ama o yapamaz, cünkü ya elestirir ya elestirir, ayrica Futbolcularin yüzüne söyleyecegine o sözlere, Sipas Tv, Tv58 tel baglantisinda söylüyor, adamda cünkü Gurur yok, korkak .

Türk Futbolu böyle gelismez , bunu siddetle söylüyorum , Mesut Bakkal mesela iyikide Ziya Erdal'a a takima kazanidirmis... ama RIZA hoca durmadan kiz gibi agliyor , evet cok kez Hakem kurbani oldu buna en üzülen ve sinirlenen de benim , lakin RIZA HOCA oyuncu degisikligi olsun, yaptigi tuhaf aciklamari olsun, bunu hangi Hoca yapiyor, Fanatik Webtv ye konusuyor, Sivasspor ve Türkiye genelinde Altyapi hoca si tercübeli olmasi gerekir diyor, peki Riza Hoca sen Altyapi icin hic mi birsey yapamazsin???

Kaan KILCIYI , 18 e mecburen aliyorum , tff nin talimatina göre her sene altyapidan bir oyuncu 18 de olmasi gerekiyor diyor......

yani TFF böyle karar vermese , ne Kaan KILCI, ne Ferhat MACIT; 18 de olacak.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...