10.04.2013, 19:57
|
|
Usta Yiğido
2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Kimseyi Zorla Oynatamayız
Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı
Haberi okurken hayretler içerisinde kaldım. Süper Ligde mücadele eden bir takımda bunların olması şaka gibi. Forma dağıtımında adaletli davranmayanlardan ceza konusunda da adaletli davranmasını beklemek hayalcilik olurdu.
Eneramo sezon başı ameliyat olmuş, antrenmanda ayağına basmışlar ondan oynanamış, tabi eneramo normalde maçlarda Cam fanus içerisinde oynuyor bu kadar komik birşey olabilir mi ?Sercan'a yapılan son derece doğru ama aynı şey neden Kamil'e yapılmıyor, Halı saha maçımı bu arkadaş ben gitmek istemiyorum diyecek ve gitmeyecek bırak Kamil'ide süresiz kadro dışı.
Şu açıklamalar, anlatılan olaylar Mahalle takımında olmayacak nitelikte şeyler, takım içerisinde böyle ' KOMİK' şeyler olurken yönetim olayın neresinde oda ayrı bir olay.
|
resmen komedi ve rezalet tiyatrosu...sayın Rıza Çalımbay madem iş bu boyuta geldi neden zamanında raporunu yazıp yönetime vermedin? Kamil'e cezayı maçlarda oynatıp sonra ilk değişikliklerde ezbere onu çıkartarak mı vermeyi amaçladın? Bu sene Kamil'in zaten rezilleri oynadığı belli..keşke zamanında cezayı kesseydiniz, ama diğer konular gibi bu konuda da ne yaptığınızı anlamak güç...
|