Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Küme Düşecek 3. Takım Hangisi Olur?
Alt 14.04.2013, 19:54   #132
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1036 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Küme Düşecek 3. Takım Hangisi Olur?

[QUOTE=mühendisburak58;847535]o değil ligin dibindeki takımalrın hepsine yenildik mersin ordu akhisar 2 kere belediye karabük kısacası hepsine yenildik ve ikili averajda hepsinden kötüyüz. ligde hiç bir iddası ve korkusu olmayan takımalrında hepsine yenildik. örnek bursa kasımpaşa eskişehir. kısacası gelene geçen yenildik bu haftaki gençlerbirliği maçını mutlak kazanmalıydık kazanmak için ne yaptık hiç bir şey kalecini sayesinde 1 puanı almış olduk. anlamadığım kimi yeneceğiz Allah'tan fenerbahçe ve trabzon maçlarını kazanmışız yoksa şimdi en haldeydik düşünemiyorum bile. ÇANLAR SİVASSPOR İÇİN ÇALIYOR. Üstelik kalan maçarı düşününce 2 sene önceki halimiz aklıma geliyor hatta daha kötü durumda oluğumuzu düşünüyorum şu an. çünkü o zamanlar 3-4 hafta kala ligde kalmayı garantilemiştik. bu sene kalan maçları düşününce işimizin çok çok zor olduğunu düşünüyorum. ligde kalmamız için tek yol var evmizdeki karabük ve belediye maçlarını mutlaka kazanmalıyız aksi olursa Sivasspor ligden düşer bence.[/QUOTE

Diyorsun