Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ne Çektin Be Hocam
Alt 19.04.2013, 09:33   #9
Alişan
Tecrübeli Yiğido

Alişan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 Alişan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Ne Çektin Be Hocam

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Trabzonspor'la oynanan kupa maçında tribüne gönderilen Rıza Çalımbay yine hakemlerden dert yandı. “Küfür etmedim, kendi fubolcuma kızdım” diyen tecrübeli hoca, “Şaşkınım” yorumunu yaptı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında sahasında Trabzonspor’u yenerek final için umutlanan Sivasspor’un canı bu maçta da hakemlerden yandı. Son haftalarda sık sık hakem hatalarına maruz kalan Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör Rıza Çalımbay’ın dünkü tepkisi yine aynıydı.

FANATİK’e konuşan deneyimli hoca, “2-0 yaptıktan sonra oyunu tutamadık. Kendi futbolcuma da kızdım. Faul pozisyonunda hakem verebilirdi, vermeyebilirdi, ama bir çizgi ihlali yok, küfür yok, hakaret yok. Sadece, ‘kendi oyuncuma kızıyorum’ diye neden ceza alıyorum anlamıyorum! 2-1 de bizim için iyi skor. Trabzon’a 2-0 gitseydik çok büyük avantajımız olacaktı, şimdi sadece avantajımız var. Bunu korumak ve Trabzonspor’u elemek için oraya gideceğiz” ifaelerini kullandı.
Vallahi hocam sivassporun hakemlerden çektiklerini tüm türkiye biliyor ama arkamız sağlam değil büyük yerlerde dayılarımız olmadığı için hakemler sivassporumuza bunu yapıyorlar inşallah birgün bizimde borumuzun öttüğü gün geldiğinde o zaman hakemler adaletli bir maç yönetirler umarım sezon başından beri hakem hatası yüzünden kaybettiğimiz puanların haddi hesabı yok ama yinede süper ligde kalacağız ve devam edeceğiz ziraat türkiye kupasında finalı oynayacağız bu kadar haksızlığı rağmen allah yardımcımız olsun
Alişan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Alişan'a Teşekkür Ediyor...