Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çalımbay'a 1 maç ceza
Alt 20.04.2013, 12:31   #9
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Çalımbay'a 1 maç ceza

TÜM türkiyenin gözü önünde olan bir olay için rıza hocanın ceza alması düşündürücü,rakip teknik direktör itiraf ediyor rıza hoca oyuncusuna kızdı hakem üstüne alındı diye, yüzlerce futbol yorumcusu yazar tv başından görüyor ,duyuyor,anlıyor,rıza hoca hakemlerin hepsine benim size tepkim yok oyuncuma kızdım diyor,tüm bunlara rağmen ceza veriliyor,benim için türk futboluna 3 temmuzda zaten darbe vurulmuştu,sivassporum olmasa süperlige bakmam bile, gider üsküdarın maçlarını izlerdim,güya türk futbolunu kaostan çıkarmak için tüpçüyü başkan yaptılar yaw adamın bjk yi ne hallere soktuğu belli,kurumlarının başındaki adam müsfettelerinin mhk ,tahkim filan milli takımların filan hali içler acısı,hakemler facia ötesi böyle bir kurumun başındakilerin bukadar adiii bukadar beceriksiz ,bukadar adaletsiz,bukadar basiretsiz olduğu gün gibi aşikar,biran evvel bu şikeci tüpçü ve saz arkadaşlarından türk futbolu kurtarılmalıdır, karşısına yunan tohumu bile aday olsa bunlardan daha iyi başkanlık yapar ,busene yırtsak bile bu tff yle gelecek sezon ver elini ptt ligi deriz artık, lanet olsun yaa böyle zihniyete,lanet olsun bunları tff ,nin başına getirenlere
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...