Tekil Mesaj Gösterimi
Geçmiş Olsun
Alt 20.04.2013, 14:07   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Geçmiş Olsun



Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay'ın 69 yaşındaki babası Bektaş Çalımbay operasyon geçirdi. Uzun süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Bektaş Çalımbay'ın her iki bacakları diz üzerinden aşağı ameliyatla alındı.

Sitemize özel açıklamalarda bulunan Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay; "Babamın her iki bacağına da operasyon yapılmak zorunda kaldı. Şu an yoğun bakıma alındı. Orada gerekli takip yapılıyor. Bizlerde evlatları olarak elimizden gelenleri yapmaya çalışıyoruz. Diğer kardeşlerim sürekli buradalr ama ben Sivasspordan arta kalan zamanlarımı mümkün olduğu kadar babamın sağlığı ile ilgilenmek zorunda hissediyorum. Bana destek veren tüm hemşehrilerime, yiğidolara çok teşekkür ediyorum. Hiç kimse bu tür rahatszılıkları yaşamasın diliyorum" şeklinde konuştu.

Maslak Acıbadem hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatan Bektaş Çalımbay ağabeyimize ve Çalımbay ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Sivasspor.Com özel haberidir.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla