Cevap: Kayserispor-SİVASSPOR
Artik öyle bir konuma geldikki Akhisar düstü derken bazi güclerin bu takimi ligde birakmak istemeleri bizi dahada tedirgin hale getirdi.Biraz önce o kadar komik bir mac oynandiki, ceza alani disinda hafif bir temasla Gekas´in kendini yere birakmasi sonucu verilen penalti ve Besiktas´ín 10 kisi kalmasi sanki hepsi bir seneryonun bir parcasi gibiydi.Bu arada Besiktas´ín buldugu firsatlari sanki kaleci Oguz´u calistirir gibi cömertce harcamalari adamin aklina bu macin SIKE oldugu süphesini uyandirmiyorda degil yani.
Basbakan yardimcisi ve Manisa milletvekili Bülent Arinc´in spor sevgisi kabardi birdenbire galiba....Akhisar´a birseyler oluverdi birdenbire.
Yarin kendi göbegimizi kendimizin kesmesi lazim.Ziya ve Erman´in yokluguna siginmamamiz lazim.Yenemiyorsak yenilmiyecegiz.
|