Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı
baksen uslüpdan bahsedene bak..önce sen değilmiydin dalga geçercesine karşılıkveren...alaycı bir tavırla..sen beni anlamıyorsun anlayamayacaksın da..benim bir şehri düşman falan ilan ettiğim yok..bunu anlayamayacak kadar dar düşünüyorsun...kayserili ayrı, kayserisporlu ayrı... ve kayserisporlularında %70 inden fazlası sivasspor taraftarını sevmiyor sevmeyecek de...sen diyorsun ki bir kaç kendini bilmez yüzünden bütün kayserilileri düşman ilan edemezssin...ben de diyorumki birkaç duyarlı kayserili için bütün kayserisporluları dost ilan edemezsin. bu tarihe ve ordaki 40 şehide ihanettir. ayrıca o pankartı açan HORANTA taraftar grubuna teşekkür ederim..
|
ikimiz arasındaki tartışmanın nasıl başladığını hatırlataytım sana:
"
kayseri bizim kardeş şehrimizdir. bir avuç kayseri taraftarının yaptığı terbiyesizlikleri bütün bir şehre mal etmemek lazım. böyle çirkef insanlar her şehirde var." bu sözlerimde herhangi birini aşağılmaya çalışma, alaycı bir üslup var mı. bir de benim bu sözlerime sen nasıl cevap verdiğine bak:
"
bilip bilmeden kalvye başından yorum yapma kadirhas dan biraz önce geldim, hersene yaşadıklarımızı bilmiyorsun konuşma..." böyle üst perdeden, had bildiren buyurgan bir üslup.. benim alaycı tepkim senin bu üslubunaydı. her neyse aramızda bir iletişim kazası oldu. konuyu daha fazla uzatmayıp, tadında bırakalım.