Konu: İŞTE KILIF
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İŞTE KILIF
Alt 23.04.2013, 18:16   #9
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: İŞTE KILIF

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İşte biz buyuz,olay fener galatasaray muhabettine döndü. Süleyman abay olacak satılmış alçak sivasspora darbe vuruyor,bizim sivalılar fener galatasaray muhabbeti yapıyor.
bir önceki yazımdada yazdım,bize müstehak az bile azzzzzz....
güzel kardeşim yanlış anlaşılma olmasın diye hatırlatıyım dedim ,feneri ben yazdım ama taraftarı olduğum için yada sempati duyduğum için değil hakemin hatasının hem aşşağıyı hem yukarıyı nasıl değiştirdiğini vurgulamak hatanın önemini belirtmek için benim ilk ve tek takımım sivasspordur başkada 2.3. takımım yok eğer sivasspordan başka takıma değer veriyor sempati duyuyorsam burda 1 satır yazmak nasip olmasın herkes bunu bilir bilmiyorsan sende öğrenmiş ol ,ortada bir hakem hatası var bu hata en başta sivassporu magdur etmiştir detayına inersek yukarı tarafıda etkilemiştir beni aşşası ilgilendiriyor yoksa yukardan banane fb den gs den tsden bjk den banane akhisar maçını elimizden alıp akhisara verdiler bu hata elazığıda sivasıda ibb yide orduyuda çok etkiledi bunu diyince hemen elazığlımı oluyor insan zaten işin ucunda fb ninde canı yanmasa bunu kimse gastesine yazmazdı bile merak etme yanlış anlama olmasın ok
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla