Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Fanatik'ten Büyük Oyun!
Alt 30.04.2013, 08:37   #6
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Fanatik'ten Büyük Oyun!

Arkadaşlar üzülmeye gerek yoktur gitmek isteyen oyuncuyu tutamazsın sivassporun bütün maçlarını seyrettim erman 29 yaşında bu saatten sonra istanbul takımlarında oynayabilecegini düşünmüyorum giderse güle güle devamlılıgı ollmayan birazda maç seçen bir yapısı var gittiği veya gidecegi takımda sivassporda oynadığı oynarsa çok degil 3-5 maç sonra yuhlanmaya başlar herkes sivas taraftarı gibi ona messi erman lakap takıp deger vermez eneramoya gelince ibb macına gelene kadar koskoca sezonda 7 gölü vardı iyi bir forvet degil hemen gönderelim yorum yapıyorduk özellikle son 5 maçta sahada gezdi durdu . Grosickiye gelince eskişehir maçında keyfim yerinde yok bu maçta oynamak istemiyorum diyerek takımı yalnız bırakıp maglubiyetimizde pay sahibi olmadımı onun için bence iyi bir bonservis bedeli alınarak gönderilmeli . SİVASSPOR baki FUTBOL cular gidicidir . biri gelir biri gider fazla üzülmüyorum sivasspordan ayrılanlar herzaman pişman olacaktır bu böyle bilinsin.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...