Cevap: Sivasspor'u Yalnız Bırakmayın
Ben hiç bir siyasetçiye her platformda güvenmiyorum. Onun için kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz inşallah. Şimdiye kadar nasıl bir zorluk, nasıl bir meşakketler çektik. Kim neredeydi, ne yapıldı... Anımsıyorsam sadece bir muhalif Milletvekilimiz çırpındı ondan başkada bir ses seda çıkmadı. Sırf bu değil ki. Stad konusunda olanca hakarete uğradık, Şike olayında sadece bir adam!!! sadece bir Rıza Çalımbay debelendi durdu. Gün oldu başkan oldu, gün oldu mentor oldu, baba oldu.. Ama neredeydi bu zat-ı muhteremler. Adı üstünde bu bir spor ve bu sporda geldiğimiz noktayada takımımızın sportif insanları başaracaklar Allahın izniyle.. Haa gelirlerse ne olur. Hiç bir şey olmaz. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Mersin İdman Yurduna yaptı da ne oldu. Al sana Puan Cetveli. Biz kendi göbeğimizi kendimiz doğru dürüst akıllı oynayarak kendimiz keseceğiz. Kısacası benim siyasetçilerden hiç bir beklentim yok. Atkılarını (Sivasspor!!!!) alsınlar gelsinler yeter...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|