Cevap: Transfer Konusunu Kapattık
"Sivasspor'da çok zor şartlar altında çalıştım ve çok sıkıntılı dönemlerimiz oldu. Ligde ve kupada çok kritik maçlarımız var, bu maçlarımızı hayırlısıyla bitirelim, ondan sonra oturur konuşuruz. Ben Sivaslıyım, kalırım da giderim de her şey olur ama Sivas ile bağım farklı. Yönetimle oturup net şekilde konuşmadık, konuştuğumuz zaman bize göre de yapılması gereken şeyler olacak. Bu, kesinlikle para değil, takımla ilgili şeyler. Çok erken olduğunu düşünüyorum, bu konudan daha önemli ve bitmemiş işlerimiz var. Bunları bırakıp ne benimle ne de futbolcularımla görüşülmesine izin vermedim, transfer konusunu kapattık. Bizim için önemli olan Galatasaray maçı, arkasından oynayacağımız Türkiye Kupası ve lig maçları."
Bu kısım çok önemli, hoca inceden istediği futbolcuların alınmamasından yakınıyor. Hocaya ben de çok kızdım şimdiye kadar ama istediği transferleri gerçekleştirdiğinde neler yapar hiçbirimiz bilmiyoruz ayrıca sezon sonu giderse (gönderilmesi gerektiğini düşünenlerdenim) ondan daha kaliteli bi hoca bulabilir miyiz orası da muamma
|