Cevap: Sahipsiz Şehrin Solucanları!
Ben yanlış mı hatırlıyorum bilemiyorum. SİVASSPOR'um 1. Lige çıktığı kadar şu İT takımlarının başarılarına sevinerek SİVAS sokaklarına dökülen İT takımlarının yalakalarının 1/4 ü kadar sokaklara dökülmemiştik. Yazık Vallahi yazık bir şehrimiz (SİVAS) bir takımımız (SİVASSPOR) var. Değerini ne zaman anlayacağız???? Süper Ligden düşünce mi???? Rezilleri oynayan bir zamanların 1. Lig, Süper Lig takımları Zonguldak, Kocaeli, Sakarya, Erzurum, Malatya gibi 3. Liglerde Amatörlerde oynayınca mı? SİVASSPOR'un değerini anlayıp tek takım olarak tutup destekleyeceğiz. Yapmayın beyler yapmayın. İT takımlarından 3 büyütülmüşlerden bize ne canları cehenneme...
Gelin daha fazla geç olmadan SİVASSPOR'un değerini Süper Lige veda etmeden uyanıp anlayalım ve 8-9 sezondur Süper Ligde oynayan takımımız gibi taraftarımız da süper lige çıksın seyirci gibi değil el gibi değil gerçek taraftar gibi SİVAS'lı gibi, YİĞİDO gibi, SİVASSPOR'lu gibi sahiplenelim. İçimizde şerefsiz 3 büyüklerin (F.Bahçe-G.Saray-Beşiktaş) sevgisini taşıyarak SİVASSPOR'u desteklemeyelim. Gerçek SİVASSPOR sevgisi, aşkı ile destekleyelim.