07.05.2013, 09:30
|
|
|
YASAKLI ÜYE
1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Sahipsiz Şehrin Solucanları!
buna benzer bu konuyu ben açmayı düşünüyordum ,saolsun sivasspor com hızlı davranmış,sadece olayı gs maçına bağlamak yanlış olur ibiz bu rezillikleri ,kepazelikleri,fb maçlarındada ,bjk maçlarındada onların şampiyonluk kutlamaları ,yada sivassporu yendiği maçlarda, sevinç gösterilerini üzülerek ,ağlayarak izlemedikmi?fb şampiyon olacak diye trübünleri onlara peşkeş çekmedilermi?sivassporu şikeci konumuna düşürmedilermi?kendi şehrimizde sahamızda futbolcularımızı ıslıklatmadılarmı?futbolcuları mıza ana avrat saymadılarmadılarmı?,trübünde fb lilerin içince maçı seyretmek zorunda kalan sivasspor formalılara sopa attırmadılarmı?fb maçında onlarınarasına girip,zara yada baska yer atkıları açtırmadılarmı?bjk maçlarında trübünlerin büyük çoğunluğunu sivaslı geçinen yaratıklar doldurmadımı?yok imranlılı kara kartallar ,yok bilmemnereli bjk liler diye pankart asmadılarmı? gs şampiyon oluyor ,sivas düşme potasına iniyor gerçek yiğidolar sinirden eli ayağı titrerken it kopuk takımının taraftarcıkları benim şehrimde benim yiğidolarıma küfredip dövmeye yelteniyor,,sivasa küfredip,hava yapıyor,bu görüntüler gerçekten bir şehrin utanç görüntüleridir eğer bu şehrin insanı bu solucanları ezecek çoğunlukta değilse vayki vayyy ,bu şehir ölmüşde ağlayanı yok ,bunlara solucan demek solucanlara hakaret etmektir ,solucanlar bu kadar zarar veren yaratık değildir ,yazıklar olsun böyle sivaslıya ,hakkım varsa haram ediyorum 
|
|
|