Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor-Karabükspor
Alt 09.05.2013, 02:08   #17
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Sivasspor-Karabükspor

her kardeşimin fikrine saygım var ,hertürlü eleştirilerinede saygım var baştan diyimde bunu okuyan herkes bilsin ne rıza hocacıyım nede baska bi hocacıyım,ne fbli ne gs li nede bjk liyim tek takımım kıyamete kadar amatöre dahi düşse vazgeçmiyeceğim takım sivasspordur hiçbir hoca ,yönetim futbolcu beni ilgilendirmez , sadece sivasspor ilgilendirir bu böyle biline ,bunu niye yazdım kimse alıntı malıntı yapıp vay rıza hocacı filan demesin diye ,herkes eleştiriyorda takımı ve rıza hocayı birde bardağın dolu tarafından bakmak lazım sezon başından beri tff başkanının kafasında tilkiler dolaşıyor,kafalarındaki planı adım adım uygulamaya koyuyorlar mecnun başkan net söyledi oy vermedik vermiyeceğiz bu tff ye diye önce kupada sivası saf dışı bıraktılar ,amaç ts -fb finaliydi onun için iki takımın birini dinlendirip diğerini yorgun argın karşısına çıkartılar yenilgiye değil skora üzüldüm ,lige dönecek olursak sezon başından beri 32 maçın enaz 25 tanesinde çok bariz hakem katliamına uğradık, kazandığımız birçok maçı hakeme ragmen kazandık,hakem marifetiyle kaybettiğimiz puanların minimumunu söylüyorum enaz 20 puan 40+20=60 eder şimdi soruyorum takım basarısızmı?rıza hoca basarısızmı?sezon ortasında neredeyse düşmüş akhisara tff hakem marifetiyle can verdi elimizdeki maçı verdirdi filan netice itibariyle ortada çok büyük dümenler dönüyor ve ateş hattındaki takımların içlerindeki enzayıf halka sivasspor ,olası bir mağlubiyet biranda herseyi ters düzeder rakiplerimiz düşmüş takımlarla oynuyor iddasız takımlarla oynacak ve oynayacakları rakiplerde , şikeci maç satan cinsden biranda kendimizi ateş hattında bulabiliriz sonhafta baraj 42 43 olursa kardeşlik mardeşlik bahane elazığ depiği godummu ver elini ptt ligi deriz ,onedenle ALLAH rızası için sondefa herşeyi unutup şu maçta stadı doldurun takımı maç bitene kadar destekleyin sonra istediğiniz herseyi deyin, karabük maçı ölüm kalım maçı sivasın isteri yok ,seveni yok ,kendi milleti bile sevmiyor ,tüm herkesin kafasındaki planları suya düşürmek için bu maçı kazanmamız enkötü yenilmemiz gerekiyor hesaplaşmayı ligi bitirince yapalım sivasspor karabüğü hertürlü yenecek güçtetir ipler elimizde karabüğü yenip yeni sezonun hesaplarını yapalım
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...