Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
onur kaybedildikten sonra ligde kalmışız çok mu önemli? maç oynandı bitti 24 saat oldu, ben kendimi halen tam olarak toparlayamadım.
bu saatten sonra taraftarın stada gidip destek mestek olmasına da gerek yok! kime destek olacaksın, kupa teraneleriyle koca bir yılı piç eden rıza hoca'ya mı, bir türlü etkin yönetim sergilemeyen yönetime mi, yoksa ruhsuz, karaktersiz futbolculara mı?
|
sizin gibi taraftarlar düşman başına. sanki bu dünyada rakibinden 6 gol yiyen takım sivasspor. g. saray en parlak döneminde fenerden 6 gol yedi. hatırlarsınız fatih terimin g.saraydaki ilk senesiydi. noldu ondan sonra g. saray 4 sene üst üste şampiyon oldu, uefa ve süper kupalarını aldı.
fazla uzağa gitmeye gerek yok bu sene de uzay takımı denilen barcelona bayern münihten 2 maçta 7 gol yerken 1 gol dahi atamadı.kısavcası, bunlar futbolda olan şeylerdir.
önemli olan bu yenilgilerden ders çıkarmaktır. unutmayın belinizi kırmayan her darbe sizi daha da güçlendirir. sivasspor gibi bir takımın belini rakip takımlar kıramaz. kırarsa ancak sizin gibi kendini taraftar zanneden fekaket tellalları kırar.