Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sahipsiz Şehrin Solucanları!
Alt 13.05.2013, 23:30   #63
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Sahipsiz Şehrin Solucanları!

Alıntı:
fark58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Merak etme yaşımda genç değil anlayışımda en az senin kadar iyidir, eğitimciyim. ben sivası tutarken sivas 3. ligde idim. Benim lafım her iki taraftaki dengesizlere. Sivassporluyum deyip ben hazmedemem bunu demeyi madem o kadar çok iyi biliyordunuz, 2 sezon önce sivas çarşıları, dükkanları sarı-lacivert yapılırken neredeydiniz. Herkes oldu fener yalakası. Bırakın kavga çıkarmayı adamları elinden tutup tuvalete götürmedikleri kalmıştı. O şehir o durumlara hazmediyorsa bunlara hayli hayli hazmeder. Kaldı ki o Sivas esnafı için kara bir leke idi. Destekleyen adam gibi çıksın sokakta caddede desteklesin hangi takımı destekliyorsa. Ama yalakalık yapılmasın. Madem solucan arıyorsunuz. Alın size solucanlar madem. http://spor.milliyet.com.tr/sivas-ca...60/default.htm
yazılarımı okursan fb ydi gs liydi bjk ydi ayırt etmiyorum hepsine aynı mesafedeyim benle hiç kimse sivasspor sevgisini tartmaya ölçmeye kalkışamaz şu sitede sivasspor taraftarının gol duasına çıktığı yılı kaçkişi bilir ?37 yıldır sivassporu takip eden seven kaçkişi çıkar benim için hangi takımın yalakçısı olursa olsun sivasspor taraftarına küfrediyorsa dövmeye kalkıyorsa aynı şekilde karaktersizdir, dengesizdir bana sarı lacivert, sarı kırmızı siyahbeyaz solucanları göstermeye gerek yok , çünkü tiksiniyorumkimsede burda tuttuğu 2. takımın şakşakçılını yapmasın bu şakşakçılığada sivassporu ve taraftarlarını karıştırmasın
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...