Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Rıza Çalımbay Gidiyor mu?
Alt 14.05.2013, 08:05   #21
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1653 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Rıza Çalımbay Gidiyor mu?

Ben her şeye rağmen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Sivas camiasına başarı diliyorum" dedi.

Toplantı sonunda sezon sonu için ayrılık sinyali veren Çalımbay, "Bundan sonra Sivasspor'a başarılar diliyorum" diye konuştu.

Çalımbay, stat çıkışında yaptığı açıklamada ise hafta içerisinde basın toplantısı düzenleyeceğini belirterek, "Basın toplantısında gereken açıklamayı yapacağız. Orada açıklayacağız. Yönetimimizle görüşeceğiz. Biz burada görevimizi yaptığımıza inanıyorum. Çok zor durumda takımı aldık. Sivas'ın en sıkıntılı dönemiydi. Biz tekliflere rağmen görevimizi burada yaptık. Kupada maalesef yarı finalde elendik. Belki bir iki transfer yapabilsek daha iyi olabilirdi. İki kulvarda da iyi gittiğimize inanıyorum. Bu haftaki maçımız erkan sette oynanacak. Perşembe günü basın toplantısı ile bütün her şeyi konuşacağız" dedi.

Öte yandan maç sonrasında Çalımbay'ın futbolcular ile kulüpte bir araya gelerek veda konuşması yaptığı öğrenildi.

Rıza hoca böyle bir açıklama yaptığına göre demekki ayrılacak.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...