18.05.2013, 21:22
|
|
YASAKLI ÜYE
1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: İBB GÜLE GÜLE BİR DAHA GÖRÜŞMEMEK ÜZERE
haram paralar eninde sonunda herkesten çıkıyor,bu takımın kursağında 15 milyon insanın helal parası var,sivassporun şampiyonluğu var,ts yalakçılığı,gs yalakçılığı var,küme düşmüş onca şehir takımının vebali var,piyasa değeri 50 milyarlık oyunculara 500 milyar verilerek yetimin hakkının yedirilmesi var ,siyaseten kollanması var ,belediyeyle işyapan müteahhitlerden zorla bağış adı altında toplanan haraç paraları var,belediyenin istanbul halkına attığı kazıkların paraları var,hakemlerin milyonlarca insanı olan şehir takımlarının yerine 50 taraftarı olmasına rağmen bu takımı kollaması var,şike var ,varda var biyerde patlıyacaktı patladı ,istanbulun cazibesivar onedenle istedikleri oyuncuları rahatlıkla alıyorlardı,belki hersene olimpiyata gidiyordum ,olsun varsın gitmem ,yeterki bu lanet takım bu ligde olmasın,mersin yerine antep düşşün isterdim olmadı, darısı şikeci antepe olsun ,karabük nasılsa yine düşmeme mücadelesi yapar ,İBB YE geçmiş olsun demiyorum canları cehenneme,amatöre kadar yolları var oynayacağı herligde başarısızlık dilerim
|
|
|