Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Carlos İmzaya Geliyor
Alt 20.05.2013, 13:56   #10
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 491 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Carlos İmzaya Geliyor

anlıyoruz ki carlos'un fenere transferinde başkanımızın büyük etkisi olmuş.yoksa roberto carlos ile sivasspor'un ne gibi bir alakası olabilir ? benim anlamadığım şey fenerbahçe'ye roberto carlos gibi bir oyuncuyu getirmek için uğraşan başkanımız bizim takımımıza oyuncu transfer etmekte neden bu kadar istekli değil.tamam biz roberto carlos seviyesinde kaliteli ve pahalı oyuncular beklemiyoruz ama en azından transferler için daha çok çalışmalı başkanımız.

roberto carlos'a gelince, futbolu çok iyi bilen hala gelmiş geçmiş en iyi sol bek gösterilen bir isim.futbol bilgisine baktığımızda sivasspor'u çalıştıran tüm isimlerden çok daha bilgili olduğu da kesin.kayserispor'un başındaki prosinecki de ilk ciddi teknik direktörlük deneyimini kayseri'de yaşadı.ama sonucu ortada gayet iyi bir takım oluşturdu.

ama şu ortada bu takım transfer yapmak zo-run-da.sen geçen seneki kadronu carlos'a emanet edersen bir başarı bekleme.carlos gibi bir oyuncu size çok kaliteli adamlar bulabilir.ama bakalım yönetimimiz bu isimleri takıma kazandıracak mı.

kimse kusura bakmasın bu takım futbol bilgisinden yoksun rıza çalımbay'la bile ligi buralarda bitirebiliyor zaten.biz senelerdir kendi evimizde çok iyi oynayan bir takımız.rıza çalımbay ortalara çıkıp biz burada şöyle işler yaptık böyle işler yaptık diye konuşmasın.bu takım çok daha kalitesiz kadrolarla 2 sene şampiyonluğa oynadı bir de türkiye kupası yarı finali oynadı.rıza çalımbayın kariyerinde göremediği şampiyonlar liginde mücadele etti.bu takım sezon içinde aldığı puanların %90'ını kendi evinde alıyorsa bu senin başarın değildir rıza çalımbay.bu bir sivasspor geleneğidir !

o yüzden diyorum ki inşallah carlos benim düşündüğüm gibi futbol bilgisi yüksek biridir ve bu takımı çok iyi yerlere getirir.
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır