Cevap: Taraftara Carlos görevi
Roberto Carlos ismini duyunca, gelip gelmemesinden çok Mecnun başkanın böyle bir tasarrufta bulunmak zorunda kalmasının sebeplerini merak etmiştim. Başkanımız son açıklamasında;
"Önümüzdeki yıllarda çıtayı mutlaka biraz daha yükseltmemiz gerekiyor. Bir kısır döngünün içerisine girdik. Mutlaka yeni hamlelerle yeni başarılara imza atmamız gerekiyor. İnşallah, önümüzdeki sezon her şey arzu ettiğimiz gibi olur.''demiş.
Carlos'a 3 yıllık sözleşme önerildiğine göre de taşlar yerine oturuyor.
Beni sevindiren Mecnun başkanın en az 3 yıl daha başkanlığa devam etme vizyonudur. Bir takımın başkanı ve ona bağlı yönetimi en belirleyici unsurdur. Yerli teknik direktörlerin durumu malum. Başkanımızın deyimiyle 'bir kısır döngü' mevcut. Buradan çıkmak için riske girmek gerekiyor. Kayserispor bu hamleyi 'Prosinecki' ile yaptı ve şimdilik işleri iyi gidiyor. Biz de 'Carlos' ile umarım istenen güzel ve yeni bir başlangıcı yapabiliriz.
Yönetimimizin yanına bizden bir yardımcı hoca vermekte ısrarcı olmasında fayda var. Bu, onun işine karışmak değil, işleri kolaylaştırmak için gerekli.
Carlos'un şehrimizi ve kulübün imkanlarını yeterli bulacağını düşünüyorum. Teknik direktörlüğe başlamak için bizden daha uygun bir takım arasa da bulamazdı zaten. Kalan pürüzlerin alacağı para ve olası tazminat konusu olduğunu sanıyorum.
Carlos transferi gerçekleşirse artık yapılacak şey bütün gücümüzle destek vermek olacaktır. Hakkımızda hayırlısı!
|