Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.12.2005, 18:56   #4
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
İkinci Lig A Kategorisi`nin lideri Bursaspor, Sivasspor`un orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan`ı,

sezon sonuna kadar kiraladı..

Vakıfköy Orhan Özselek Sosyel Tesisleri`ndeki imza töreninde kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Ertuğrul Arslan, Bursaspor`a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Bursaspor`un hedefinin 2. Lig (A) Kategorisi şampiyonluğu olduğunu dile getiren Ertuğrul Arslan, ``Beni Bursaspor`a kazandırdıkları için başkan Levent Kızıl ve teknik direktör Raşit Çetiner`e teşekkür ederim. Buraya faydalı olmak için geldim. Camiamız inşallah benim de katkılarımla sezon sonunda şampiyonluğa ulaşır`` dedi.

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Ali Karasu da, takımın en fazla eleştirilen mevkiisi olan orta saha için gerekli takviyeyi yaptıklarını belirterek, ``Ertuğrul hakkında çok olumlu görüşler duyduk. Takıma faydası olacağına inandığımız için kadromuza kattık. Ertuğrul, başarılı olacaktır`` diye konuştu.

ÇOK YAZIK OLDU...ERTUĞRULU YASİRE DEĞİŞTİLER...GEÇEN SENE ERTUĞRUL BİZİ ŞAMPİYONULUPA TAŞIYAN İSİMLERİN ARASINDAYDI...AMA KİRALANMIŞ....BONSERVİSİYLE VERİLMEMİŞ...BU SEVİNDİRİCİ...İNŞ.BURSADA KENDİNİ İSPATLAR VE ÖNÜMÜZDEKİ YIL SÜPER Bİ DÖNÜŞ YAPAR JAY JAY...
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla