Tekil Mesaj Gösterimi
Gelismeler: 15.06.2013
Alt 15.06.2013, 22:31   #488
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Gelismeler: 15.06.2013

Sivasspor'un personeli ISMET KÜCÜK bey ile sosyal paylasim sitesinde görüsme imkanim oldu.

ISMET KÜCÜK , MECNUN BASKANIN ÖZ YIGENI.

Evet kendisine sordum ve Jorge Sammir ve Léonard Kweuke ile ilgileniyormuyuz diye, kendizi bu oyuncular Transfer gümdemimizde yok cevabini net bir sekilde verdi.

Alparslan Erdem'i sordum , ve bu oyuncuyla ilgilendiklerini ve görüsmelerin devam ettigini söyledi.

Sonra Ziya Erdal peki takimda kaliyormu , nicin sol bek Alparslan Erdem ile ilgileniyoruz diye sordum , bu soruya böyle cevab verdi , Ziya ERDAL Sivasspor'umuzun AS oyuncusu , kendisini suan hicbir futbolcu keseemz , Alparslan Erdem'i yedek olarak düsünüldünü söyledi.

En son olarak ise büyük Transferler gelecek mi , yabanci ve yerli kaliteli oyuncular ne zaman aciklanacak ne zaman Transferler aciklanacak diye sordum , kendisi , Transfer calismalarin Roberto Carlos ve Murat Erdogan'nin yönetiminde sürdügünü , calismalarin devam ettigi vurgulayarak , Transferleri en gec ay sonunda bitirmeye gayret gösterdiklerini yani 'Kamptan önce Transferleri bitirmeyi planladiklarini söyledi.

Saygilarimla...
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...