Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transfer-2013
Alt 18.06.2013, 21:23   #616
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 952 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Transfer-2013

Alıntı:
oguzhan_1616 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kweuke için 4 milyon euro gibi bir rakam istiyorlarmış diye duydum Trabzon 2.5 milyon euro civarı teklif etmiş anlaşma sağlanabilirmiş biz bu bonservislere çıkamamışız diye duydum.. Bilmiyorum nedir işin gerçeği ama duyumlarım böyle
...Basında öyle yazıyorda Trabzonspor kulübünün yeni hocasının bugün açıklamaları var...Kendisine Enaramo ve Jaja transfer edilecek mi diye soruyorlar; o da :Evet biz bu 2 oyuncuya talibiz ama önce elimizdeki fazla yabancıları göndermemiz gerekiyor diyor..Yani basında adı geçen Kamerun lu oyuncudan hiç bahsetmiyor...Bu işte bir gariplik var;basın farklı şeyler söylüyor,Trabzonsporun yeni hocası farklı şeyler söylüyor..Trabzon daha elindeki fazla yabancıları gönderememiş nasıl başka yabancı oyuncuları transfer edecek...Şu anda para sıkıntısı yaşayan bir takım oldukları da Trabzonlu yazarlar tarafından sürekli yazılan bir takım nasıl 2.5 milyon euroyu yabancı bir oyuncuya verecek...Bence bu haberler menejerlerin ve basın uydurması...Tabi ki Kamerunlu oyuncuyu da Trabzonspor alabilir ama ortalığı kızıştırıp oyuncuyu Sivasspora ve başka bir takıma daha fazla paraya satmayı isteyen kulüp ve menejerleri de unutmamamız gerekir diye düşünüyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...