Cevap: Yeni Stadın Kale Arkalarında Loca Olmasın.
Sivasspor.com a resim yükleyebilen arkadaşlar B.Dortmund Stadının kale arakası görüntülerini ve bitmek üzere olan Timsah Arena nın kale arkalarının resimlerini yükleyelim..Bu resimler benim ne demek istediğimi daha iyi anlatacak...Ayrıca şu anda dünyada inşa edilen statyumların neredeyse %90 ının kale arkalarında loca koymuyorlar...BJK nın yeni stadının kale arkalarına da Çarşı Grubu arasındaki bütünlük bozulmasın diye loca koymayacaklar..Dünyada kale arklarında loca olmayan ve şu nada yeni yapılmış olan çok sayıda stat var,bu statların resimleri de internette mevcut;resimler siteye yüklenirse tartışmaları bu resimler ışında daha kolay yapabiliriz..Ayrıca localar açık tribüne koyulunca satışı daha kolay oluyor..Kale arkalarına yapılan localar talip bile çıkmayabilir....Son olarak şunu söylüyorum localar kale arklarından kalkarsa statyum kapasitesi de 1500-2000 kişi arasında artabilir diye de ekliyorum..Arkadaşlar- Wordstadium.com-Skycrapercity.com(-stadium arenas.com başlığı) sitelerinde yüzlerce stat resimleri var yükleyebilen arkadaşlar resimleri siteye yüklesinler
|