Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bir Futbolcuda Bizden Kampanyası
Alt 21.06.2013, 10:47   #22
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bir Futbolcuda Bizden Kampanyası

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sizler taraftar olmayı bile beceremeyen kişiler küçücük sivasta sanki taraftar sayısı bir yerlere sığmıyormuş gibi taraftarı böldünüz beklentiniz çıkarınız neyse oda bilinmiyorya. sivasspora faydanızda bilinmiyor. ne faydanız var onuda bilmiyorum. yok yeniçeri yok yiğido bilmemne gibi guruplara ayrılıp tek vücut olmayı bile beceremeyen kişiler şimdi laf konuşuyor. siz kaç lira verip maça gidiyorsunuz. kaç lira harcıyorsunuz sivasspor için. başkalarını eleştirmeyin sadece kendi yaptıklarınıza ve yapacaklarınıza bakın. senin kombinen varmı. sizin eleştirdiğiniz yada söz söylediğiniz kişiler sizden daha akılllı. laf olsun diye abuk subuk şeyler yazmayın. burada Sivaslıya bir sorumluluk yükleniyor. sorumluluğuda olmalıdır. sivassporıun süper ligde olmasının hem otelciye hem lokantacıya hem esnafa hem Sivaslıya çok büyük faydaları vardır. herkes taşın altına elini sokmalıdır.

kardesim nedenmek kac lira harciyorsunus??? mesela eger I-Net üzerine bi satis yaparlarsa cünkü Almanya da yasiyorum malesef ben gercekten en az 500€ icin Forma ect. alirim ama yooooookkkk
Sivasa tatil gitim zaman 8 Okul Tatil zamani ) bu Sivasspor ya Kapali yada bisey yok icinde ben orda nasiol bisey alacam??
sen diyorsun siz kac lira verip maca gidiyorsun sana anlatirim....
Ben tek SIVASSPOR icin 3 Lig Tv Kartini aldim biri dükkan icin biri benin babanin ev icin ve biri benim ev icin her ay 74,70€ ödiyorum!!!!
ve Tek SIVASSPOR icin Üye oldum burda benim gibi yapacak biri var mi?? bence yok cünkü burda göriyorum kim Taraftar ve kim Taraftar deyil!!!

Mesela LINK VARMI valan!!! ( Anliyana )

Not. Lütfen yalnis anlama Abi ( ben üyenin ogluyum )

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla