Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transfer-2013
Alt 29.06.2013, 21:44   #1008
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Transfer-2013

Alıntı:
mcevahir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Son dakika: HERNAN RENGİFO Sivasspor'da yarın Türkiye'ye gelecek ve imzalayacakmış.

http://www.youtube.com/watch?v=FfjtszlG0kk
Peru'lu arkadasima röportaji almanca'ya cevirttirdim simdi ben almanca'dan türkce'ye cevirdim:

Kulüp Baskani:
Bildiginiz gibi kendisi (Rengifo) Türkiye'den teklif aldi. Birkac sorun cikti cünkü burdaki transfer sezonuyla Avrupa'daki transfer sezonu biraz farkli..
Rengifo'ya gelecegi icin iyi dileklerimi sunuyorum kendisi cok iyi bir profesyonel ve klas bir futbolcu, ilerde dönmek isterse Sporting Kristall olarak ona her zaman kapimiz acik

Muhabir:
Rengifo Kristall icin oynamaya devam edecekmi?

Kulüp Baskani:
O konuda emin degilim cünkü son antrenmanlari izlemeye gitmedim ama gecen Carsamba Rengifo icin veda kutlamasi yapildi ve sanirim kendisi Pazartesi günü ülkeyi terkedecek

Gerisi önemli degil cünkü Kristall takimina yapilacak transferleri soruyor muhabir yani bizi ilgilendiren baska bisey yok bu röportajda...

mcevahir kardesimin yorumuna ekledigi video 28.06.2013 youtube'a yüklenmis, Baskanin pazartesi dedigi büyük ihtimalle 1 Temmuz 2013..
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı münihli_58'a Teşekkür Ediyor...