Cevap: 4 Temmuz ve Yeni Bir Sayfa
[B]Doğu_BEY'e katılıyorum ve destek veiyorum fakat biz bu riskleri alırken hep toz pembe olan noktalara olabilecek güzel şeylere değiniyoruz. Gelin beraber ufak bir hesap yapalım. Geçen senden bugüne değişen noktalar nedir?
--Stoperlerimiz aynı hatta Rajnoch gibi bir tecrübeyi kaybettik elimizde şu an 3 stoper var bunlardan çok iyi veya yeterli bir ikili çıkmıyor.
--Sol bekte Ziya var alternatifi yok.(geçen sene Hayro vardı artık o devir kapandı.
-- Sağbekte ismi anılanlarda Cicinho geldi Uğur gitti gelişme olarak sayabiliriz alternatifi Uğur akdemir imza attı mı bilmiyoruz o yüzden burda çok fazla bu problemlere değinmeyeceğim.
-- Özellikle ilerde Eneramo gitti herkes buna sevinse de arkadaşlar en iyi futbolculardan birini kaybettik geçen sezon Eneramosuz kaç puan alabildik ? Eneramo'nun olmadığı maçlarda oyunumuz çok berbattı ki küme düşen Miy'den bile fark yedik böyle bir maçta.
-- Orta sahamızda Adem Kadir ve Hakan var ki süperlig için son derece yetersiz görünen bir üçlü. İlerde sadece Aatıf Piech ve Kamil var bunlara çok fazla bel bağlanamaz.
--Erman gibi bizi ipten alan ve birçok puan kazandıran adamı kaybettik.
Tüm bunlar [U]şimdilik [B]böyleyken ben çok da fazla umutlu olamıyorum eskilerin yerini doldurmamışken birkaç adım geri gitmişken nasıl bir hamle yapıp hem bu oyuncuların yerini doldurup hem de iddialı bir kadro kuracağız kocaman bir soru işareti.
Son olarak da bizim yabancı transferlerimiz bu konumdayken yabancı sınırlaması problemi varken nasıl oluyor da tatmin edici hiçbir yerli dile gelmiyor onu da anlamış değilim umarım ki u-20 dünya kupası izleniyordur ve geleceğin süperstarlarının çıkacağı turnuvadan biz de bir kaç oyuncu alabiliriz.