Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: EREN AYDIN SİVASSPORDA
Alt 02.07.2013, 19:38   #23
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: EREN AYDIN SİVASSPORDA

Alıntı:
Ahwettt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş ben böyle yazarlar ki ben hayrettine karşıyım.Bu sitenin en eski üyesiyim kombine çıktı çıkalıda kombinemi alırım hatta 2 liğden beride Sivassporumzun elimden geldiği kadarı ile maçalrını kaçırmam Ama maalesef şu şu bir gerçek ki biz Sivasspor taraftarları hala taraftar olmayı öğrenmedik.
Zannediyorlarki eleştiri yapmakla ön yargılı olmakla taraftar olunuyor.
Şimdi ben burdan yazıyorum hocamızın yaptığı transferler sadece ve sadece günü kurtarmak için yapılan transferdir. Hiç kimsede Sivasporun geleceğini kurtarıyor zannetmesin. Bu yıl belkide çok başarılı olabilir ama gelecek yıllar için muamma Eğer Sivassporun gelecğeini kurtarmak için transfer yapılacak ise Kayserisporun izlediği yol izlenmeli onlar gibi geleceğe yatırım yapılmalı

Kardesim,
senin dedikleri anliyorum ama ne yapmamiz lazim acaba..

Alıntı:
bu sitedeiklerinin yüzde 80 hayrettinin ve Rıza hocanın gitmesini istedilerr .Ben Şahsen Sivaslı olarak Hayrettine ve Rıza hocaya yapılanlar o günde üzülmüştüm bu günde üzlüyorum şimdi transfer yapılan arkadaşa bakacak olursak ön yargılı olmaya gerek yok kim bilir belkdie daha iyi olur
senin yukarda yazilari katilmam Kardesim cünkü Riza, Hayrettin vs. en elestiren kendim oldu bunu bil bütün hattalari gördük ve biktik..
Yani benim icin Oyncu hatta Hoca olarak nerden geldise benim icin HIC önemli deyil en önemli SIVASSPORA sahip ciksinlar ve Insallah eski günleri geri geliyo.....
BU SENE BIZIM SENE OLACAK

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla