Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı
Gökhan Ünali 6,4 milyon euroya trabzona sattilar yerine bedavaya Makukulayi aldilar adam gol krali oldu
Amrabati 8,6 milyona gsye sattilar yerine 2,5 dolara Moucheyi aldialar.
Mouche bence Amrabattan daha iyi futbolcu yani hem 6 milyon euro kar yaptilar hem daha iyisini aldilar.
Serdar 5, Hasan Ali 3,75 gitti diye hatirliyorum.
Sen elindeki degerleri sözlesmelerini uzatamadigin icin bedavaya gönderiyorsun. Grosickiyi simdi 3-5 satmak mi basari yoksa seneye bedava gitmesi mi basari?
Para kazanayi diye fenerlilere tirbünleri ver sonra futbolcu satarsam paraci olurum de
her futbolcu degerini buldumu satilmali. bu futbolun kurali
yurtdisinda porto türkiyede bence bu isi kayserispor yapiyor. eskidende genclerbirligi yapiyordu
|
Kayserispor sattı tamam o kadar paralarla ne yaptı makakula dediğin adam boştan anlaştı para ödemedi
Amrabatın yaptığı katkıyı moucheyi yapmış mı acaba ?
her futbolcu satılabilir değeri görüldüğünde fakat ben öyle kayserispor gibi her sene 2-3 parlayan oyuncumu satıp yerine daha iyi adam almadıktan sonra neye yarar portoyla kayserisporu mu bir tutuyorsun porto her sene kulüp başarısı var kayserispor eğer kulüp başarısı olsaydı saygı duyarım ama sıradan takım oyuncu satıp parayı seven bir takım
Ozaman ben şuan atıfı satayım 5-6 milyon euroya atıftan 2 gömlek bir oyuncuyu alayım tepkiler ne olur hiç düşündün mü ve o atıfın yerine gelecek veya kamilin yerine gelecek oyuncu onlar kadar katkı yapa bilecekler mi zaten başarı gelirse istikrardan gelir oyuncu satmadan başarı geldiğini görmedim ben şu zamana kadar...