Tekil Mesaj Gösterimi
Otyakmaz Hedef Büyülttük
Alt 08.07.2013, 13:27   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Otyakmaz Hedef Büyülttük



Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, takımın başına getirkdikleri Roberto Carlos'la hedef büyülttüklerini belirtti, "İnşallah istediğimiz sonuçları alırız" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren kırmızı beyazlılar, bu sabah yaklaşık 2 saat süren bir çalışma gerçekleştirdi. Başkan Mecnun Otyakmaz'ın da izlediği antrenmanda, koşu ve ağırlık çalışmalarına yer verildi. Futbolcular dönüşümlü olarak hafif ve tempolu koşu ile ağırlığa dayalı çalıştı. Antrenmandan sonra 4 günlük çalışmalar hakkında bilgiler veren Roberto Carlos, şöyle dedi:

GAYRETLİ ÇALIŞIYORUZ

"Antrenmanlardan çok mutluyum. İlk günde sadece topla başlamış olmak için topla çalıştık. Daha sonra kondisyonerimizle hem fiziki, hem top antrenmanları yaptık. Kalan 2 antenmanda takıma fiziksel olarak çok yüklendik. Ama çok mutluyum. Futbolcularımız fiziksel antrenmanlarında da ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Bu antrenmanlarda futbolcuların mutlu olması zordur ama onları mutlu gördüğüm için ben de mutluyum."

TRANSFERİN SONU GÜZEL OLACAK

Eski takımı Anzhi'den oyuncu transferinin gündemlerinde olmadığını belirten Carlos, "Gelecek defans oyuncusunun takım için yararlı ve kaliteli olacağını söyleyebilirim ama Anzi ile ilgisi yok" dedi. Oyuncu ismini açıklamama sebeplerine de değerlendiren Carlos, bu konuda şunları söyledi:

"Transfer listemizde bir kaç farklı isim var. Bunlardan biri olabilir. O nedenle tam olarak gerçekleşince isimleri açıklamak daha doğru olur. Transfer konusunda şöyle bir kolaylığımız var ki. İyi bir yönetimimiz, futboldan anlayan başkanımız var. Takım için ne gerektiğini, nereye kimi almamız gerektiğini biliyorlar. Buna göre de çalışıyorlar O yüzden transferlerin sonu gerçekten güzel olacak."

Kamp programında değişiklik yapabileceğini belirten Carlos, "Önemli olan futbolcuların ne hissedeceği. Hocalarımız ile futbolcuların anlaşması önemli Çok uzun bir kamp süreci var. Futbolcular yorgun da olabilir. Bu yüzden azaltmaya gidebiliriz. Yorgun oldukları zaman onlara tatil ve kendilerine gelmeleri için süre vereceğiz" dedi.

HEDEF YÜKSELTTİK

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise bu sezon ön hazırlığı teknik heyetin isteği ile kendi tesislerinde yaptıklarını söyledi. 15 Temmuz'da Hollanda kampının başlayacağını, Cicinho ve Rengifo transferlerinden sonra stoper mevkisine 1 yabancı transferi daha gerçekleştirmek istediklerini belirten Başkan Otyakmaz, bu konuda sportif direktör Murat Erdoğan'ın görüşmeleri sürdürdüğünü dile getirdi. Kombine bilet satışlarının bu sezon ilgi görmesini beklediklerini vurgulayan Başkan Otyakmaz, şöyle devam etti:

"Carlos, büyük hedefleri olan bir hoca, biz de kulüp olarak büyük hedeflere ulaşabilecek bir kulübüz, rakiplerimizin bütçeleri ile kıyaslandığımız zaman. Bunun için bizim biraz farklı işler yapmamız gerekir. Roberto Carlos transferi ile başlayan hamlemiz devam ediyor. İnşallah arzu ettiğimiz sonuçları alırız."

Yerli futbolcu transferinde biraz beklemek istediklerini belirten Başkan Otyakmaz, "Takip etiğimiz bir iki yerli futbolcu var. Zaman içerisinde bunları da değerlendireceğiz. Belki onları da takıma katarız" dedi.

HAZIRLIĞIMIZI 6+0+4'E GÖRE YAPTIK

Federasyonun yabancı kontenjanı ile ilgili almış olduğu kararı de değerlendiren başkan Otyakmaz, şöyle dedi:

"Burada siyah ve beyaz gibi bir olay söz konusu değil. Geçtiğimiz sezon başında bu yıl için 6+0+4 uygulamasının olacağı söylenmişti. Biz bunu biliyorduk. Sivasspor olarak da transferlerimizi bu yönde yaptık. Şu anda alacağımız stoper ile 9 tane yabancı oyuncumuz olacak. Bir transfer hakkımız daha olmasına rağmen bunu pek düşünmüyoruz. Biz biliyorduk ona göre program yaptık. Kulüpler Birliği'nde yapılan toplantıda bu 4 futbolcunun tribünde oturmasının kulübe yüksek bir maliyet getireceğini, en azından yedek kulübesinde değerlendirerek maliyeti biraz düşürmeyi planladığımızı söylemiştik. Bu yönden ise federasyondan bir anlayış beklemiştik. Maalesef süre de geçti. Transfer dönemi başladığı zaman talimatları değiştirme şansı olmadığı için kördüğüm noktası durumuna geldi. Biz içinde bulunduğumuz durum ile takımımızı idare etmeye bakıyoruz."

DHA
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...