Tekil Mesaj Gösterimi
Otyakmaz ; “Bütün Sivas desteklerse başarı gelir”
Alt 09.07.2013, 23:25   #1
psychology58
Tecrübeli Yiğido
 
psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 30.04.2012
Mesajlar: 961
Thanks: 339
400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 537 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Otyakmaz ; “Bütün Sivas desteklerse başarı gelir”




Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,3 sezon aradan sonra kırmızı-beyazlı kulübün yeniden konuşulmaya başlandığını,bununda sorumluluklarını ve yüklerini bir kat daha artırdığını söyledi.

Başkan Otyakmaz,Carlos’un takımın başına gelmesi ve daha sonra yapılan transferlerle birlikte ,yerli-yabancı basın organlarının bir anda dikkatini Sivasspor’a çevirdiğini belirterek “Bunlar kolay işler değil,sonuçta biz bir Anadolu takımıyız,yıldız isimler geldiği zaman beklentilerde artıyor.Bu yüzden çok dikkatli transferler yapmak zorundayız,bsütün gözler bizim üzerimizde olacak.”dedi.
SPONSORLARA İHTİYAÇ VAR
Sivaslı’nın mutlu olacağı ve gurur duyacağı bir Sivasspor oluşturlaya çalıştıklarını belirten Başkan Mecnun Otyakmaz “
Sivasspor’un yeniden hareketlenmesi,Sivas’ta heyecan oluşması ve gündeme gelmesi için bir şeyler yapılması gerekiyordu,bunun içinde Carlos gibi dünya yıldızını,arkasındanda Cicinho ve Rengifo gibi önemli futbolcuları kadromuza kattık. Doğal olarak buda bizi maddi olarak sarstı. Sivas’ta ve Sivas dışında faaliyet gösteren firmaların sponsor olmasını bekliyoruz. Ne yazıkki şu ana kadar bu konuda beklediğimiz desteği göremedik. Ayrıca,yeni sezon için hazırlanan ürünleri yakında satışa çıkaracağız. Taraftarlarımızdan ricam,ürünlere ilgi gösterip,iç saha maçlarındada stadı doldursunlar. Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yaptık,sıra taraftarlarda” ifadelerini kullandı.
Öte yandan özellikle Roberto Carlos’un takımın başına getirilmesi ve daha sonra eski Real Madrid’li Cicirho’nun gelmesinden sonra çok sayıda yabancı basın organının Sivasspor Başkanı ve teknik heyetle röportaj yapmak için randevu talep ettiğide öğrenildi.

Konu adres58 tarafından (10.07.2013 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir..
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı psychology58'a Teşekkür Ediyor...