Alıntı:
34yigido34 Nickli Üyeden Alıntı
renfingonun hazır olmaması büyük sorun bi takımda kaleci forvet iyi degilsi diger mevkileri istersen süper olsun o takımda bir hayır gelmez
|
........Rengifo'nun hazır olamaması diye bir şey yok;çünkü Rengifo'nun geldiği ülke olan Peru'da ligler hala devam ediyor..Carlos Rengifo nun ligde son maçını oynayarak geleceğini de söylemiş..Hakikaten öyle de olmuş;Rengifo oynadığı takımın son maçında oynayıp,seyirciye veda edip geldi;bu durum internette kulüp başkanının son açıklamalarında da var..Olsa olsa Rengifo uyum sorunu yaşıyordur;hazırlık maçlarını beklemek lazım...Asıl hazır olmayan Cicinho;çünkü onun maçları 1 ay önce bitmiş;sezoan burada takımla beraber başladı...Atrıca Rengifo nun 5-6 yıllık bir Avrupa deneyimi var..Polonya liginde yıl,G.Kıbrıs liginde de yıl oynamış..Ligde bu oyuncuyu daha iyi göreceğiz.....Ben sivassporun sadece 1 idmanını izledim..Bu idmanda Anadolu Üsküdar'dan alınan Ahmet Aras'ı çok beğendim..SAğ bek Uğur da bana çok umut verdi..İyi ortaları var..Bence eğer aynı şekilde devam ederse sivassporun asıl transferi sakatlıktan yeni çıkan oyuncumuz CERNY olacak..Cerny arada çok iyi çalışmış;şu anda takımın en hazır oyuncusu durumunda..Ayrıca Piech e de yeni bir sayfa açmak lazım..Piech bu yıl geçen yıldan çok daha iyi olacak...Kamil de son yılı olduğu için daha verimli ve istekli olacak;bunu idmanları izleyenler çok iyi görüyor...Yine de bu takıma takımı sırtlayacak;asistler yapacak,gerkirse goller atacak ,en az Erman kadar iyi olacak iyi bir 10 numara lazım diyorum...Bakalım bu görevi Carlos hangi oyuncuya verecek..