Alıntı:
halimsancak58 Nickli Üyeden Alıntı
stadın yeri yeni yeni yerleşim alanına benziyo belediye baskı yapıp seyrcileri çekecek stadın yakın yerlerine AVM,restaurantlar,ormanlık alanlar,vs gibi çalışmaları şimdiden başlanırsa değil bu kapasite 50000 olsa yetmez stad yapmak kolay önemli olan taraftarları çekecek etkinlikler önemli biraz bursasporun yeni yapılcak stadın içindeki projeleri görsünler beni bile heyecanlandırdı. bursa büyükşehir belediyesi; bakalım bizim sivas belediyesi ne yapacak bari hiç olmassa dağlık alanlara ağaçlandırma projesi yapta göze hoş görüntü yapsın şimdiden sadece stadın bitmesini beklemeden yap işte stadın etrafını imara mı açıyon yeşillik mi yapıyon ne yapıyosan hakketten amatörüz biz biraz antreman sahasını foto lara bakıyom o ayrı bi dert ya bi insan taraftar için azda olsa tribün yapar o antreman sahasının ağaçlardan gözükmemesi lazım yeşillik anlıyacağınız tel örgülü  cezaevinde gibi taraftarlar antremanı izliyo ben söyleye söyleye dilimde tüy bitti yetkililerden kimin tanıdığı varsa söylesin sivas artık denince kış aklına gelmesin YEŞİL KENT sivas densin vay be nerden girdik nerden çıktık benim tek sıkıntım göze hoş görsellik fotolara bakınca köy gibi görünüyo anlayan anladı öncülük yapılcaksa ben varım o güzel dağlarımızı ağaçlandıralım hersene gurbetçilerimiz geliyor sivasımıza diksinler fidanları bak gör benden 10 tane kesin  
|
Güzel bir tespit yapmissin ,taraftar olarak sen bozkir alanlara hakli olarak tepkini koymussun ama ,yönetim yesil olmayan bu alani hangi gözle görüyor ve rahatsiz olmuyor bu cok önemli.
Tek tük agac dikilmis hepsi o.Koskoca bir kentin tek bir takimi oda süperligde mücadele ediyor,ama gerek belediye ve gerekse valilik bu bozkir alani yesillendirmek icin bir caba sarfetmiyor.Iste bu gercekten düsünülmesi gerekli bir konu.