Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 14.07.2013, 04:07   #465
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Stad bayagi belirgin olmaya baslamis,yukaridan cekimi ise cok daha farkli bu resmin buraya ulasmasinda emegi gecen herkese tesekkürler.
Bu stadyum verilen tarihte nasil bitecek bilemiyorum.4-4,5 ay sonra havalarin sogumasiyla insaat büyük bir ihtimal durur.Büyük bir ihtimalle ramazan sonrasi insaatda calisan personeli cogaltirlar.
...........Gardaş dediklerine katılıyorum..Bundan 15-20 gün önce sipastv inşaat alanındaydı..TV. de gördüm..Spiker yetkili mühendise sordu:-Bu yılın sonuna kadar inşaatta hedefiniz nedir? O da:-Yıl sonunda hedefimiz kaba inşaatın %85 ine ulaşmak diye bir söz söyledi..Bugüne gelince malesef çalışmalar yeterince hızlı değil;adamlar tek ekip en fazla 100 kişi ile çalışıyorlar.. Ramazandan sonra 2-3 ekibe çıkıp işçi sayısını artırırlar diye düşünüyorum...Benim kızdığım noktalardan biri hala kazık çakma işini bitiremediler;80-90 civarında daha kazık çakacaklarmış diye duydum..Yalnız şu anda kazık çakan 2 makinadan bir tanesi de malesef arıza yapmış dedi inşaatı zaman zaman takip eden o bölgede yaşayan arkadaşlar..Bunun anlamı artık kazık çakan sadece 1 makina kalmış olması..Bu da diğer açık tribünde(askerye tarafı) başlaması gereken inşaat işini uzatacak demektir..İşin sevindidrici tarafı ise inşaatı süren açık tribünün artık gitgide yükselmesi;2. kattan sonra tribün basamaklarını da görecek olmamız...Eylül-Ekim gibi artık diğer tribünlerinde yükselmesini umut ediyoruz..Umarım yıl sonunda görevli mühendisin dediği kaba inşaatın %85' inin bitirilmesi hedefine ulaşılır...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla