Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı
Stad bayagi belirgin olmaya baslamis,yukaridan cekimi ise cok daha farkli bu resmin buraya ulasmasinda emegi gecen herkese tesekkürler.
Bu stadyum verilen tarihte nasil bitecek bilemiyorum.4-4,5 ay sonra havalarin sogumasiyla insaat büyük bir ihtimal durur.Büyük bir ihtimalle ramazan sonrasi insaatda calisan personeli cogaltirlar.
|
...........Gardaş dediklerine katılıyorum..Bundan 15-20 gün önce sipastv inşaat alanındaydı..TV. de gördüm..Spiker yetkili mühendise sordu:-Bu yılın sonuna kadar inşaatta hedefiniz nedir? O da:-Yıl sonunda hedefimiz kaba inşaatın %85 ine ulaşmak diye bir söz söyledi..Bugüne gelince malesef çalışmalar yeterince hızlı değil;adamlar tek ekip en fazla 100 kişi ile çalışıyorlar.. Ramazandan sonra 2-3 ekibe çıkıp işçi sayısını artırırlar diye düşünüyorum...Benim kızdığım noktalardan biri hala kazık çakma işini bitiremediler;80-90 civarında daha kazık çakacaklarmış diye duydum..Yalnız şu anda kazık çakan 2 makinadan bir tanesi de malesef arıza yapmış dedi inşaatı zaman zaman takip eden o bölgede yaşayan arkadaşlar..Bunun anlamı artık kazık çakan sadece 1 makina kalmış olması..Bu da diğer açık tribünde(askerye tarafı) başlaması gereken inşaat işini uzatacak demektir..İşin sevindidrici tarafı ise inşaatı süren açık tribünün artık gitgide yükselmesi;2. kattan sonra tribün basamaklarını da görecek olmamız...Eylül-Ekim gibi artık diğer tribünlerinde yükselmesini umut ediyoruz..Umarım yıl sonunda görevli mühendisin dediği kaba inşaatın %85' inin bitirilmesi hedefine ulaşılır...