Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Fb ve Bjk'ya Uefa Şoku
Alt 23.07.2013, 13:05   #163
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 988 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Fb ve Bjk'ya Uefa Şoku

Alıntı:
astaravisa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
halen neyden bahsediyorsun be kardeşim.
klasörler dolusu kanıt var. şimdi onları mı paylaşayım yani burada.? bunu mu istiyorsun?
mahkemeler hakimler şike yapmıştır dedi diyorum.
kanıtsa kanıt.
sen ispat istiyorsun halen.
uefa mahkemelerin verdiği bu kararı tekrardanb inceleyip evet bunlar şike yapmıştır demiştir.
neyi anlamak istemiyorsun.
sanki ben diyorum bunları.
Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri demiş ben değil..
hala onlar öyle demiş bunlar şöyle demiş diyorsun hadi en ufak bir ispat gösterde bende susayım bjk de fb de küme düşsün amatöre düşsün.artık anla bu kacıncı söyleyisim.ortada hicbir belge yok sadece ülkemizin adını karalamaya çalışıyorlar.anlamamakta israr edin siz bildiğinizi yapın ama olay bu.uefa başkanı kendi ülkesine hiçbir yaptırım bulunmadı lyon macı icin ve s.bukres in şike yaptığı açıkca ortadayken ceza verilmedi peki neden bizim ülkemizin takımlarına ceza veriliyor ? önce ispatla sonrada ülkeni savun ! burda gs şakşakcılığı yapma şikeciler diyosun başka bişe demiyorsun burda amaç istanbul takımları tartışması değil . sadece haklı olanı savunmaya çalışıyorum . isteyen istediği desin ister bjk li ister fb li desinler ama artık anlasınlar ki konu'nun amacı cok farklı . ve fb bjk düşmanlığını bırakın . ts için bile hiçbir şey söylemiyorsunuz teşvik primleri açıkca ortada iken . onlara neden bir yaptırım yok ? eğer amaç takımlarımızı kötülemekse takımlarımızın %90 şikeye karıştı deyin gitsin . fb ve bjk kendi kendine mi şike yaptı ? şimdi fb gs,ts,bursa,i.b.b.... takımları ile oynadığı maçlarda nasıl şike yaptı ? fb nin rakibi kaybederse hemen şike yok şikeciler yine naptı kim bilir . ağzınıza dolanmış bir laf konuşuyorsunuz boş boş !
Artık yeter CAS davası geri çekilmeseydi böyle boş boş konuşuyor olmayacaktınız ! tekrar başlayan davanın sonucu acıklanınca herkes konussun ama simdi lütfen SUSUN . bilmediğiniz konularda yorum yapmayın !
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla