Tekil Mesaj Gösterimi
Son İsteği Carlos'u Görmekti
Alt 23.07.2013, 13:32   #1
Salim58
Usta Yiğido
 
Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 18.04.2009
Yaş: 57
Mesajlar: 10.093
Thanks: 16.684
6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1583 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Son İsteği Carlos'u Görmekti

Sivas'ta lösemi tedavisi gören ve koyu bir Sivasspor taraftarı olan 10 yaşındaki Ömer Sefa Evcioğlu, yaşamını yitirdi.



Sivas'ta lösemi tedavisi gören ve koyu bir Sivasspor taraftarı olan 10 yaşındaki Ömer Sefa Evcioğlu, yaşamını yitirdi. Ömer Sefa'nın ölümü kamp için Hollanda'da bulunan Sivasspor'lu futbolcuları da üzdü.

Yüceyurt Mahallesi'nde yaşayan Sema- Adem Evcioğlu çiftinin 4 çocuklarından en küçüğü olan Ömer Sefa, iki yılından bu yana tedavi gördüğü lösemi hastalığına yenik düştü. Ömer Sefa Evcioğlu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 2011 yılında hastalığın tespit edilmesinin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde tedavi gören Ömer Sefa, 13 Mart tarihinde yapılan röportajda tek isteğinin Sivassporlu futbolcu Aatif Chahechouhe'yu yakından görmek olduğunu söylemişti. Haberi duyan futbolculardan Aatif Chahechouhe ile birlikte Erman Kılıç, Mehmet Nas, Korcan Çelikay, Hayrettin Yerlikaya ve Adem Koçak 25 Mart günü Kayseri'de tedaviden dönen Ömer Sefa Evcioğlu'nu yaşadığı evde ziyaret ederek çeşitli hediyeler vermişti.

Kayseri ve İstanbul'da bulunan çeşitli hastanelerde tedavisi devam eden Ömer Sefa Evcioğlu önceki gün evinde fenalaştı. Babası Adem Evcioğlu tarafından hastaneye götürülen ve durumu kötüye giden Ömer Sefa yakınları tarafından uçak ile İstanbul Medical Park Hastanesi'ne götürüldü. Burada kalbi duran Ömer Sefa, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Koyu bir Sivasspor taraftarı Ömer Sefa Evcioğlu'nun yarın Sivas'ta toprağa verileceği belirtildi. İstanbul'da bulunan Ömer Sefa'nın babası Adem Evcioğlu, bu güne kadar kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, "Uzun zamandır hastalığı yenmek için verdiğimiz mücadelemizi kaybettik. Bu zamana kadar bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Ömer Sefa'nın son isteği buraya gelmeden önce Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'u görmekti. Takım yurt dışında olduğu için göremedi. Keşke onu da görebilseydi." diye konuştu.

DHA





Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...