Cevap: Mehdi Taouil Sivasspor'da
Bu oyuncu bana Gabon vatandaşı Zita yı hatırlattı..Zita ilk geldiğinde bu oyuncuyla aynı yaşlardaydı...Bu arkadaş son 7 yılda İskoçya da oynayan bir oyuncu..Videodan izlediğim kadarıyla fazla suya sabuna dokunmadan top oynayan,arkadaşlarına pas atan bir oyun kurucu..Kimseyi alamazsak alabiliriz diyorum..Ama 2012 de yaklaşık 2 ay BEL PROBLEMLERİ nedeniyle de oynayamamış olduğunu da not düşmek gerekiyor...Bu oyuncu bana bir zamanlar f.b. de oynayan oldukça da eleştiri alan İsviçre vatandaşımız MURAT YAKIN ı hatırlattı..Murat kardeş orta sahada yaklşık 10 metre karelik alanda pas alışverileri yaptığı için medya tarafından topa tutulmuştu...Videodan izlediğim kadarıyla zaman zaman kaleye şut atan ama hep topları tribünlere gönderen bir oyuncu...Sakatlık problemi yoksa bize faydalı da olabilir...Gönlümüz en azından ATIF,Grosecki klasında 10 numaralar arıyor ama Sakat bir Romeric transfer edileceğine sağlam bir MEHDİ alınsa tabiki daha iyi olur...Sivasspor transferde gecikmeye başladı;bundan sonra bir oyuncu alınacaksa mutlaka hazır ve takımda direkt oynayacak bir oyuncu alınmalı diyorum..Mehdi alınırsa belki de yabancı kontenjanına bile takılabilir diyorum..Onun için R.Carlos iyi düşünüp son kararını vermeli...
|